bröllop

Unika bröllopspresenter

Idag finns det ett enormt utbud av bröllopsgåvor att köpa, både ute på stan och på nätet. För den som känner att de vill ge bort en unik bröllopspresent till ett par som ska gifta sig så är det därför inte så svårt att hitta en personlig och annorlunda present. En unik bröllopspresent passar också bra till paret som ”har allt”. Idag är många par äldre när de gifter sig. Kanske har de varit sambos länge och hunnit bygga upp ett liv tillsammans där de redan köpt mycket av vad de behöver. Kanske har de dessutom varit singlar innan och bott var för sig ett tag, så att de till och med har dubbel uppsättning av många saker. Idag så är ju mångas problem att de har för många saker och för lite utrymme, därför vill de gärna inte ha fler likartade saker. Unika bröllopspresenter är därför något som passar de flesta.


En present som troligen kommer bli väldigt uppskattad är att köpa en egen stjärna till bröllopsparet. Då pratar vi inte om någon stjärnformad present, utan en riktig stjärna på himlavalvet. Man kan idag köpa detta och då få ett certifikat på att man äger en stjärna, vad den heter och var på himlen den ligger. En sådan present är riktigt häftig att få, speciellt om man med lite hjälp kan få se stjärnan på riktigt en stjärnklar natt.


>> Köp en upplevelse i present hos Greatdays!


En verkligt unik bröllopspresent är att ge bort en tavla där brudparet själva är modeller. Det finns många tecknare och konstnärer som målar tavlor utifrån fotografier. Tänk vilken present för brudparet att få en handmålad tavla av sig själva. Det finns också många bröllopspresenter som blir unika genom att tillsätta brudparets namn. Till exempel kan du ge bort vinglas eller champagneglas med brudparets namn på. Eller handdukar och lakan där brudparets monogram är broderat.


En unik bröllopspresent är också att ge bort en resa eller en upplevelse till brudparet. Att låta dem uppleva något tillsammans är något som de kommer att minnas länge. Det finns mycket att välja på, från att åka hundspann till att ta dykarcertifikat. När det gäller resor finns det många romantiska resmål. Du kan även ge bort en spa-vistelse. Att åka bort tillsammans och bara ta det lugnt kan vara skönt för de flesta par.


>> Köp en upplevelse i present hos Greatdays!


För dig som vill ge bort en riktigt unik present så kan du köpa en runsten och ge bort. Det är helt enkelt en sten, en runsten där en text målas på med runskrift. På stenen kan det stå något i stil med ”denna sten restes för att hedra och ära XX och XX på deras vigsel den 18/9 2008”. En runsten är en oförglömlig och unik bröllopsgåva som håller i generationer.


Om ditt brudpar uppskattar ett gott vin eller whiskey så kan du köpa en flaska och skriva ett kort till att den inte får öppnas förrän på brudparets första, andra eller femte bröllopsdag. En rolig present där brudparet har något att se fram emot.

Presenttips