bröllop

Tips på bröllopspresenter

Om du blivit bjuden som gäst till ett bröllop så hör det till att du även köper en bröllopspresent till brudparet. Det finns ett enormt utbud av bröllopspresenter, både på stan och på nätet. Därför kan det vara svårt att veta vad du ska köpa. Det är inte alltid lätt att köpa en present till ett par, en bröllopspresent ska ju gärna vara något som båda två kan uppskatta, både bruden och brudgummen.

Presenttips

Upplevelse på tu man hand
upplevelser Ett nygift par vill inget hellre än att umgås på tu man hand och njuta av tiden som nygifta. En perfekt present är då att ge bort en weekendövernattning på en herrgård eller annan upplevelse för paret av njuta av. Varför inte en massagekurs eller en spahelg? Vet du inte vilken upplevelse som önskas så fukar alltid ett presentkort på upplevelser.
>> Hitta passande upplevelser hos Greatdays


Någonting i gravyr
graverade champagneglas Vad vore inte passande till ett nygift par än någon fin pryl med deras namn ingraverat. Datumet på bröllopsdagen kanske också skulle passa ypperligt, inte sant? På nätet kan man hitta allt från glas till pralinaskar som du kan sätta din gravyr på. Du fyller bara i vilken produkt du vill ha samt hur texten ska se ut och vad det ska stå, sedan dimper presenten snart ned i din brevlåda. Både personligt och roligt!
>> Beställ graverade presenter hos Getpersonal


Liknande smycken
smycke Gillar det gifta paret smycken? På marknaden idag finns det oerhört fina smycket både för kvinnor och män. Köp en varsin armbandslänk i samma märke och design, fast anpassat till kvinna och man och be dem sedan packetera dem fint. Det här är garanterat en present som uppskattas hos ett smyckesälskande nygift par.
>> Köp smycken hos Hedbergs Guld


Saker till det gemensamma hemmet
Förr i tiden väntade många med att flytta ihop tills de var gifta och bröllopsgåvan var då ofta någonting man hade nytta av i det nya hemmet. Idag finns det en mängd olika smarta, snygga och roliga prylar till hemmet och hos Confident living hittar du garanterat någonting som passar.
>> Köp dina bröllopspresenter hos Confident living


Förr i tiden var det vanligt att ett par gifte sig väldigt unga. Därför bestod en bröllopspresent nästan alltid av något till hemmet. Klassiska bröllopspresenter är en brödrost, bestick, glas eller ett våffeljärn. Idag är det dock många par som gifter sig senare i livet och de kanske både har hunnit bo var för sig och som sambos i många år och då hunnit samla på sig en hel del saker till hemmet. Därför passar kanske inte alltid de klassiska bröllopspresenterna, eftersom paret kanske redan har två brödrostar eller skåpen fulla av glas och tallrikar.

Ett tips är då att ge brudparet en annorlunda bröllopspresent. Du kan bjuda dem på en resa eller en upplevelse. Varför inte låta dem gå på chokladprovning eller njuta av en god middag på en lyxrestaurang. Du kan alltid köpa presentkort och på så vis kan brudparet njuta av presenterna även efter bröllopet. Om brudparet uppskattar ett gott vin eller en fin whiskey så kan du ge bort en eller ett par flaskor. Ett roligt tips är att ge bort fem flaskor vin, en som ska drickas på parets första bröllopsdag, en som ska drickas på den andra bröllopsdagen, en som ska drickas på den tredje bröllopsdagen och så vidare. Då får brudparet verkligen en bröllopspresent som räcker länge och dessutom får de verkligen en anledning att komma ihåg att fira kommande bröllopsdagar. Tänk vad mysigt att laga och sedan äta en god middag tillsammans på årsdagen av bröllopet med en god flaska vin till.

Andra tips på bröllopspresenter är att köpa något till hemmet, men något som de inte redan har, eller något som det inte gör så mycket att de får dubbletter av. Lyxiga sängkläder, kanske med brudparets monogram broderat på, brukar alltid gå hem. Om brudparet har en trädgård, eller är på väg att skaffa hus så kan du köpa ett träd, kanske ett fruktträd, eller en fin rosenbuske. Presentkort på Ikea, Hemtex eller ett byggvaruhus brukar också vara uppskattat.

Presenttips