bröllop

Annordna en möhippa

Ska din väninna gifta sig? Då är det hög tid börja att planera hennes möhippa! Att överraska bruden med en möhippa innan hennes bröllop är en trevlig tillställning då bruden får fira sitt giftermål med sina bästa väninnor.


>> Boka din möhippa hos Greatdays

När man planerar en möhippa är det en hel del man måste tänka på. Här följer en del tips som du kan ta vara på vid planering av möhippa.
- Börja planeringen inför möhippan i tid så att ni hinner boka in alla saker som ni planerat att göra.
- Att planera en möhippa kostar en del. Gör därför upp om det ekonomiska innan ni börjar planera.
- Se till så att någon är fotoansvarig och förevigar dagen med massvis av bilder och eventuellt några filmklipp.
- Ett smart sätt är att planera brudens möhippa samma dag som brudgummens svensexa. På så sätt kan ni låta brudparet göra någon aktivitet tillsammans under dagen eller låta dem avsluta dagen tillsammans på hotell eller liknande.
- Har ni planerat en utomhus-aktivitet kan det vara bra med ett annat alternativ ifall vädret blir dåligt.
- Se till så att alla aktiviteter är inbokade och även att alla inblandade har ansvar för någonting under dagen. Detta för att alla ska känna sig delaktiga och för att inte en person ska behöv ha allt ansvar själv.
- Ordna med barnvakt för brudens barn om detta kommer att behövas.
- Träffas för en sista genomgång av dagen (någon vecka innan). Ni kan här få svar på frågor om dagen och eventuellt kan ni komma på olika förhinder som kan ske. Därför kan det vara bra med lite extratid på sig om någonting skulle gå snett i sista sekund.


Det som kanske är roligast i planering inför en möhippa är att komma på olika aktiviteter att förgylla dagen med. Vissa måste man boka in långt i förväg, därför kan det vara bra att vara ute i god tid med planering inför dagen.

Boka möhippa